Nieuws

Nieuws van de Oranjevereniging

Woensdag 27 april is het eindelijk zo ver, Koningsdag. We gooien het over een sportieve boeg dit jaar, want het thema is De Gendringse Spelen. We zijn al vroeg met de bekendmaking hiervan, zodat je al mooie ideeën kunt bedenken voor de versierde fietsen, skelters of karren. Na de optocht met de versierde voertuigen begint in de Grotestraat de kinderkermis met veel leuke spellen en activiteiten.

Leerlingen van groep 6 t/m 8 zijn op Koningsdag altijd heel sportief bezig en tonen ook dit jaar weer hun sportieve kwaliteiten op het beachvolleybalveld.

Ons volledige programma staat begin april op onze site. Als vanouds beginnen we met de disco voor groep 3 t/m 8. Die vindt plaats op vrijdag 22 april. Vaders en moeders, opa’s en oma’s kunnen dinsdag 26 april alvast reserveren in hun agenda. In de tent op het Willem Alexanderplein speelt de band Party Criminals, die zorgt voor coole muziek en daarbij de nodige entertainment.

Uiteraard houden we op Koningsdag weer een loterij met de mooiste prijzen. Ook kun je erop rekenen dat er een coole attractie klaar staat. Dit is maar een kleine greep uit ons programma, er is nog veel meer, maar we verklappen nog niet alles. Laat je verrassen! Op zondag 1 mei sluiten we onze festiviteiten af met een fietstocht voor jong en oud.

PS: In de week van 28 maart houden we onze jaarlijkse collecte. Hopelijk mogen we weer op jouw gulle bijdrage rekenen.  Als je lid bent van Rabobank Graafschap, kun je ons extra steunen via de Rabobank Clubkascampagne. Jouw stem(men) op Oranjeverenging Gendringen draagt(dragen) bij aan een mooie toekomst voor Koningsdag in ons dorp. Eind maart ontvangen alle leden van de Rabobank een stemkaart. Stemmen kan van 1 t/m 22 april. Hopelijk mogen we weer op jouw stem(men) rekenen!

 

 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.